Informer: ŽURKA IZ SNOVA! Beograd ponovo na nogama: ENTER FESTIVAL I VEČERAS najbolje mesto za PROVOD

Ako niste bili na ENTERU sinoć, možemo vam reći da ste propustili najbolji provod i najluđu žurku u Srbiji ove godine!


Drugog dana festivala ENTER atmosfera je uzavrela! Preko 17.000 mladih i sinoć se okupilo da sluša velikane muziče scene poput Mortal Kombat, Struka, Pero Defformero, Point Blank, Sassja, Surreal, Prti Bee Gee… Koji su digli na noge sve koji su se našli na najboljoj žurci u gradu!

Promo

Kapije najboljeg festivala u gradu otvorile su se pre dva dana sa parolom “Oživi Enter”, a redovi uzbuđenih fanova su nestrpljivo čekali da stanu ispred bine i uživaju uz poznate hitove elektronske i rock muzike, domaćih i stranih izvođača među kojima su Inna, Seeya, Akcent, Iskaz, Ničim izazvan, Mary Nastas, Lee Leed, kao i nastupi poznatih di-džejeva.

Poslednjeg dana, 1. jula je i vrhunac dobar provoda, kada će na vrhuncu biti parola festivala “Preživi enter”, a muzika hip hop i rock biće više posvećena mlađoj publici. Nastupaće Sassja, Point Blank, Bvana, Struka, Prti Bee Gee, Pero Defformero, Mortal Kombat, Surreal i drugi. S obzirom da će svako veče posle ponoći nastupati DJ-evi, poslednji sati biće usmereni ka obožavateljima electro zvuka.