KURIR: REKORDAN BROJ POSETILACA: Publika „oživela“ Enter festival!

Prvi beogradski festival Enter počeo je sinoć parolom „Oživi Enter“, a redovi uzbuđenih fanova su nestrpljivo čekali da stanu ispred bine i uživaju uz poznate hitove domaćih i stranih izvođača među kojima su Inna, Seeya, Akcent, Iskaz, Ničim izazvan, Mary Nastas, Lee Leed…

 

FOTO: PROMO

Čak ni kiša koja je u više navrata padala nije uspela da pokvari pravi spektakl.

Novi muzički festival na otvorenom, koji se organizuje u saradnji sa Opštinom Savski venac i Turističkom organizacijom Savskog venca, već prvog dana doživeo je veliki uspeh. Topčiderski park je bio prepun, a preko 10 hiljada posetilaca zabavljalo se uz elektronsku i rock muziku.

 

FOTO: PROMO

Festival se održava od 28. do 30. juna, a tokom sva tri festivalska dana publika će od 18 časova uživati u dobroj muzici i predivnom ambijentu Topčidera. Kapije festivala se zatvaraju u 4 sata za one najvernije koji dočekaju zoru u Topčiderskom parku. Festivalski prostor je smešten od Topčiderske ulice pa do kraja parka ka mostu na Adi, i podeljen je na četiri zone – FUN ZONA sa velikom binom gde se održava glavni muzički događaj, zatim FOOD & DRINK zona sa mnoštvom štandova, VIP ZONA, i CHILL ZONA za one koji požele malo odmora od gužve glavnog događaja.

 

FOTO: PROMO

Parking prostor u okviru samog parka ne postoji, a za posetioce je obezbeđen besplatan organizovani prevoz od Sava Centra i sa Studentskog Trga u periodu od 17 časova do ponoći. Posebne linije GSP-a saobraćaju od Sava Centra na svakih 45 minuta, a od Studentskog Trga na sat vremena. Prvi polazak sa obe lokacije je u 17 časova.

 

Najveća senzacija sinoć je na festivalu bila velika zvezda iz Rumunije Inna koja je svojim nastupom oduševila publiku. Prisustvom na festivalu izvođače iz Rumunije je podržala i ambasadorka Rumunije Oana Kristina Popa.

Festival se nastavlja danas od 18 časova uz pop, rock i hip-hop ritam pod sloganom “Doživi Enter”. Večaras nastupaju Demo bendovi, Irish Stew, IrieFM, Bjesovi, Bad Copy, FOX, COBY i dr.

 

Zahvaljujemo se generalnom sponzoru kao i ostalim sponzorima I prijateljima festivala koji su pomogli da Beograđani dobiju muzički festival kakav zaslužuju.

Čekamo vas na Enteru! Ulaz je besplatan.